Ljoslandshytta AS har siden 2006 gjennomført ca. 75 salg av fritidseiendommer på Kvernevatn Aust. Med hytter på representerer dette verdier for ca. 200 mill. kroner

Ljoslandshytta AS er et selskap som skal eie og drive utbyggingsselskapene for de enkelte delområder på Kvernevatn Aust på Ljoslands vesthei i Åseral. Dette gjøres gjennom utbyggingsselskapet Åseral 7/14 AS.

ljoslandshytta.no er vårt nettsted og vi vil her så langs som mulig promotere Åseral generelt og Ljosland spesielt som turistdestinasjon. Vi vil formidle små lokale nyheter og magasinstoff om det som rører seg i området. Ansvarlig "redaktør" for dette er undertegnede. 

Ljoslandshytta AS markedsfører og selger hyttene og tomtene sine selv. Det gir stor fleksibilitet og nær kontakt med kjøper. Samtidig reduseres omsetningskostnadene kraftig, noe som kommer både kjøper og selger til gode. Markedføringen skjer i hovedsak på www.ljoslandshytta.no og på Ljoslandshytta AS Facebook.

Dette gjøres i samarbeid med megler Kirsten Stulien Rølland ved advokatkontoret Lund&Sneve AS i Mandal som foretar alle oppgjør og dokumentutferdigelser. Denne praksisen har fungert utmerket i en årrekke. Vi anbefaler gjerne hytteeiere som vil markedsføre og selge hytte selv, eller boligen sin for den saks skyld, å kontakte dette kontoret for pristilbud (se annonse på sidene).

Ljoslandshytta AS eies av Salve Ljosland, som også er grunneier på størstedelen av områdene på Kvernevatn Aust.

Ljoslandshytta AS skal på sikt også etablere et næringsområde med servering og varme senger/overnatting like ved Grønlitjønn. Det vil sannsynligvis få navnet Grønlisæter.

Ljoslandshytta AS har kontorer på Nedregardsvegen 3, på Ljosland. Dette finner du ved å kjøre over broen nedenfor Ljosland Fjellstove. Hundre meter etter broen finner du Nedregardsvegen 3 på venstre side av veien.

Du er velkommen inn til en prat om hva det måtte være. Har du noe på hjertet, kom innom.

Åpningstidene er fleksible hele døgnet, men er det viktig bør du ringe og avtale tid.

 

Vennligst hilsen

Salve A. Ljosland

Innehaver og daglig leder.

 
 
 
 
 
logo-ljoslandshytta
 
 
 
 
Postadresse:
Ljoslandshytta AS
Nedregardsvegen 3,
Ljosland
4540 Åseral
 
 
 
 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Org.nr: 987 660 368 mva 
Bank: 2801 12 39457
Salve Ljosland Tlf: 909 30 125